Hi!

Welkom op TALES AND LATTES waar alles draait om koffietentjes en reisverhalen. Je bent hier op het goede adres voor budget reisinspiratie en updates over de leukste hotspots om je cafeïne niveau op peil te houden. Ik ben Dieneke en naast mijn passie voor verhalen vertellen ben ik verslaafd aan reizen en zit ik het liefst in een knus tentje te nippen aan een latte macchiato.

Deze blog is mijn uitlaatklep: alles over reizen en inspiratie voor trips in het binnen- en buitenland verzamel ik hier. Met deze verhalen en foto’s hoop ik jou te enthousiasmeren om ook de wijde wereld in te trekken en te genieten van de natuur, stad en strand.

Inspiratie om erop uit te gaan staat op nummer één. Daarom wil ik je helpen met het kiezen van een toffe locatie om een hostel te boeken of je tentje op te zetten. Er is natuurlijk zo veel te zien en te doen op deze mooie aardkloot. Met persoonlijke reisverhalen, toppers per streek, foto’s en tips voor de beste koffie help ik jou aan inspiratie voor de nieuwste reisbestemming.

Doe je mee?

Jij bent ook onderdeel van dit platform, want niets is leuker dan reisverhalen te delen met mede enthousiastelingen. Is een locatie die je mist? Wil je meer horen over backpacken? Of over koffietentjes in een andere stad? Laat het mij vooral weten en ik ga voor je aan de slag. Want Tales and Lattes is voor iedereen.

Tot mijn early twenties ging ik elk jaar kamperen in Frankrijk en daarom heb ik de afgelopen jaren een behoorlijke inhaalslag gemaakt. De teller staat momenteel op zo’n dertig landen met de ambitie om die in de komende decade te drievoudigen. Met mijn ambitie is niets mis! Kijk je mee?

Wil je naast de blogs nog meer inspiratie? Volg mij dan via Instagram. (Facebook en YouTube komen er ook snel aan!)

Enjoy!

Voor vragen en ideeën: info@talesandlattes.com

Lake Wanaka is één van mijn favoriete plekjes in Nieuw Zeeland. Kamperen is hier geweldig en de Chai Lattes mindblowing.